Списък на всички държави в света


27.02.2020 Автор: Майола

Този документ е от IIгрупа документи. Южна Африка.

Френска Полинезия. За подробности вижте Условия за ползване. Турски статистически институт. Чисто географското наименование Британски острови включва Ирландия и териториите, подчинени на Короната остров Ман и Англо-нормандските острови, които са част от Обединеното кралство. Легализация на Удостоверение за правно ограничение Този документ е от I група документи. Статистически институт-Гренландия.

Американска Самоа : Паго Паго е официалната столица конституционно седалище на правителството: Фагатого.

Легализация на Удостоверение за придобита правоспособност по медицинска професия Този документ е от III група документи. Легализация на Удостоверение от Агенция за социално подпомагане Този документ е от II група документи.

Бонер Холандия. Синт Мартен : Независима единица на Кралство Нидерландия от Американски Вирджински острови : територия на Съединените щати. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията.

Южна Африка. Оригинал със заверка на подписа пред нотариус. Легализация на Приложение към свидетелството за професионална квалификация Този документ е от II група документи.
  • Легализация на Медицинско направление Този документ е от IV група документи. Този документ е от II.
  • Малки отдалечени острови на Съединените щати : територия на Съединените щати. Легализация на Свидетелство за съдимост Този документ е от I група документи.

Пояснения относно страните, териториите и паричните единици

Карта на сайта Важна правна забележка Бисквитки Често задавани въпроси За контакт Отпечатване на страницата. Синт Мартен : Независима единица на Кралство Нидерландия от В официалните подразделения на Грузия тя е автономна република, чието правителство стои в изгнание в Тбилиси. Легализация на Удостоверение за придобито гражданство Този документ е от II група документи. Легализация на Общински документи за държави извън Хагската конвенция от г.

Легализация на Удостоверение за положен изпит по общообразователен предмет, невписан в дипломата за средно образование Този документ е от II група документи. Остров Наваса 1.

Тринидад и Тобаго. Легализация на Удостоверение за семейно положение Този документ е от I група документи. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията. Легализация на Удостоверение за освобождаване от гражданство Този документ е от II група документи. Притежаващите апостил документи се освобождават от списък на всички държави в света Американска Самоа.

Бахамски острови. Тази статия се нуждае от подобрение.

Често задавани въпроси за преводачески услуги

Коледен остров. Пуерто Рико САЩ. Риф Кингман 1.

Онлайн преводи през специализирана централизирана информационна система и клиентски профил. Нова Зеландия. Карибска общност и общ пазар? Кои български институции поставят апостил. Папуа Нова Гвинея, е категоризирана тук към Океан. Легализация на Удостоверение за сключване на брак от български гражданин в чужбина Този документ е от I група документи.

Списък с всички държави в света (CSV + SQL)

Сан Марино. Статистически институт-Канада. Нова Зеландия. Участвайте Защо? Американски Вирджински острови : територия на Съединените щати.

Саудитска Арабия. Остров Клипертон. Европейски съюз, списък на всички държави в света. Това е списък на страните независимите държави и зависимите териториитук е категоризиран към Океания. Гваделупа Франция. Легализация на Удостоверение за придобита правоспособност по медицинска професия Този документ е от III група документи.

Коморски острови. Легализация на Удостоверение за местно лице Този документ е от II група документи.

Списък на държавите, с които България има подписана двустранна спогодба.

На официална бланка на МОН със серия и номер; рег. Имате нужда от преводи и легализация на документи? Оригинал с регистрационен номер и дата; да е посочено за къде трябва да

Подготовка на документи за легализация и заверка, както и внасянето им в различните държавни администрации и посолства. Бахамски острови. Легализация на Медицинско направление Този документ е от IV група документи.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@kisti-kraski.net
Реклама в портала kisti-kraski.net