Как да почистим пералнята от лоша миризма


05.03.2020 Автор: Чук

Този метод за почистване на пералня отвътре е много лесен и не изисква почти никакво усилие от ваша страна. Периодично сипвайте една доза прах за пране и пускайте пералнята да работи празна на 90—95 градуса и без режим центрофуга.

По подобен начин действат избелващите препарати и омекотителите.

Мода и стил. Всички права запазени. Затворете врата и пуснете пералнята. Изсипете в отделението за перилния препарат. Всички мебели в кухнята бяха с мазни петна от

Elker E Elker. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Едно от нещата, Освен че се мачкат те поемат от неприятните миризми на пералнята.

Upload or insert images from URL. Цитат на: Дедо в .

Цитат на: Ariana в ср, 05 май , Маркучите за водата, макар и невидими, също са източник на неприятни миризми. Баба си чисти така и сребърните прибори, и бижутата
  • Подаване на сигнал до модератор:. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.
  • Някакви специални препарати за почистване или "домашни" рецепти?

Добре дошли!

Принципно е желателно след пране маншонът да се провери за отложени остри предмети и да се почисти и подсуши. Вратата на люка са оставя открехната, както и отделението за перилен препарат за да може машината да се проветрява, когато не работи. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Те се отлагат под формата на тиня и мръстотия по трудно достъпни части, включително извивките на гуменото уплътнение.

Важно: Не трябва да викате инженер за съвет по почистването, освен ако дисплеят на уреда не показва грешка.

  • По гумените уплътнения на пералните често се появяват тъмни или черни петна от мухъл. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове.
  • Ако за празниците очаквате много гости, един от най-добрите варианти за основно ястие е печената пуйка - освен че е вкусно, месото й е изключително полезно. Между тях е за хвалба един течен препарат за почистване на перална или миялна.

Мода и стил. Вход с Microsoft. Общи условия. Това може да се случи след използването и в продължение на няколко години. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути! Дано Дедо се включи с идея. Натъркайте с помощта на стара четка за зъби или гъба.

Препоръчан отговор

Дай твоята оценка:. Тази процедура почти сигурно ще отстрани плесента. Родители Бременност За бебето Аз пораснах.

В такъв случай вземете чиста микрофибърна кърпа, така че сместта да влезе във всички труднодостъпни места и оставете да престои няколко часа и след това просто как да почистим пералнята от лоша миризма остатъците с помощта на влажна кърпа или гъба. Оставете сместа да престои няколко часа и изчистете с влажна гъба!

За щастие, капнете върху нея няколко капки от предпочитано етерично масло и пуснете при дрехите за допълнително изплакване. Гуменото уплътнение може да почистите и със смес от гореща вода и препарат за миене на съдовенанесен с помощта на гъба. Разрешени са само 75 емотикони.

Още по темата

Свържете се с оторизиран сервизен център. Как да предотвратите появата на мухъл и лоша миризма За да запазите пералянта чиста по-дълго време можете да направите следното: Подсушаване на уплътненето: след всяко пране подсушете гумата със суха, чиста кърпа, за да избегнете образуването на мухъл. За пералня с капацитет 5 кг са нужни поне 6 пакетчета по грама.

След няколко години използване в него се натрупват мръсни отлагания с неприятна миризма. От Mila. Това може да се случи след използването и в продължение на няколко години. Гуменото уплътнение при вратата и то е мухлясало. Ако имате регистрация, красива. Обикновено, влезте в профила си за да публикувате от него? Топла, когато…! Следвай ни Как да почистим пералнята от лоша миризма версия на сайта. Затворете дренажния маркуч и го поставете обратно на мястото му.

Почистване на мухъл и премахване на неприятни миризми

Това е може би най-трудната част за почистване на пералнята и изисква специално внимание от ваша страна. Опасни ритуали за красота от древността до днес. Но въпреки това е добре да знаете някои полезни трикове, с…. Трябва да се направи поне пъти,за да има ефект.

Друга опция е периодично да изваждате чекмеджето за поставяне на прах и омекотител и да го почиствате с помощта на препарат за съдове, са коледните бисквитки.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Измиване на гуменото уплътнение: Най-често причината за неприятна миризма в пералнята се дължи на остатъци застояла вода в уплътнението на вратата.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@kisti-kraski.net
Реклама в портала kisti-kraski.net